[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Date Index][Thread Index][Author Index]

EDP and a BIG burst of static/hiss


More EDP woes for me.  I think I may have gotten a lemon.  Yesterday 
(after reseating the eproms) I booted it up to do some looping.  Upon 
hitting record for the second time to define the loop length, I got a 
big loud static/hiss sound that just sustained until I cleared the 
loop.  Imagine the sound of a radio between stations.  After clearing 
out the loop, it proceeded to work fine the rest of the night.

Has anyone else had this happen?  I searched the archives and found 
nothing exactly the same.  I've got two gigs coming up where I'd like 
to use the Echoplex, but frankly, I'm nervous about trying to use it 
live as it's been unreliable so far.

Mark Sottilaro

On Sunday, September 8, 2002, at 11:21  AM, Louis Rossi wrote:

> Ciao James,
> I got mine at Alto & it was a real good purchase. The folks there were 
> real nice & sent it to me promptly too.
> I'm actually going to buy the Digi Mbox from them soon, as they seem 
> to have the lowest price & because of the positive experience w/ the 
> EDP purchase
> Cheers
> Lou
>> From: Jhsidlo@aol.com
>> Reply-To: Loopers-Delight@loopers-delight.com
>> To: loopers-delight@annihilist.com
>> Subject: Gibson Echoplex
>> Date: Sun, 8 Sep 2002 13:53:41 EDT
>>     How good are the new Gibson Echolplexs? Any recommendations on 
>> where to
>> purchase? Alto Music had them for about $750. Also anybody familiar 
>> with the
>> Yamaha SU200? Is it a floor pedal?
>>                                 Thanks,
> _________________________________________________________________
> Chat with friends online, try MSN Messenger: http://messenger.msn.com