[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Date Index][Thread Index][Author Index]

Re: Echoplex LED display problems , Alto Music...Me too!!!!

Me too!!!I also got an EDP from Alto and it doesn't turn on the first time 
power up. I have to turn it on several times to get it to work.There have 
been a few other weird happenings...getting stuck with the 3 cycling 
Kind of scary..It's still under warranty...so I may have it repaired befor 
It freaks out anymore.                  papadave55@hotmail.com

>From: "sock s" <sop@n2mail.com>
>To: Loopers-Delight@annihilist.com
>Subject: Echoplex LED display problems , Alto Music
>Date: Sun, 05 Sep 1999 16:59:52 -0700
>I purchased an Echoplex from Alto Music in early spring around 
>I think.
>Since then (about 1-2 months ago) Ive noticed that one of the LEDs on the 
>display was staying "half lit" (?) all the time , shortly after another 
>did the same.  (now this makes it impossible to tell the difference 
>certain numbers)
>When I first got the Echoplex the very tip of one of the rackmount ears 
>dented and bent slightly (I really hope that didnt happen after it was 
>built etc..) .  I asked Alto Music if I could exchange for another one or 
>complete refund. They said that another one could probably not be gotten 
>etc..  and they refused to refund/pay shipping either way.  (I do think 
>thats pretty crappy)
>Im not sure what to do about this
>What are you N2?  Choose from 150 free e-mail addresses.

Get Your Private, Free Email at http://www.hotmail.com